"Stor-Elvdals jul - Heme-Våre 2009"


- er et samarbeidsprosjekt med Stor-Elvdal skiklubb. Det legges ned et betydelig arbeid i dette både av redaksjonen og historisk interesserte som leverer inn materiale.
2009 -utgaven er nummer 30 i rekken.

2009 utgaven byr på artikler som:Julehefte 2009

» Marie og Knut i Sollia og på Koppang
» Ungdomslag med lagavis på Steinvika
» Thranitterbevegelsen i Stor-Elvdal
» Åsmund soldat fra Sollia
» Ungdommelig sivil motstand
» Den gjeveste bonden i bygda
» Skjodlue, østerdalslue, smekklue?
» Dramatisk hendelse på Westgard
» 30-års jubileum
» Hederskar fra Opphus
» Nytt fra lag og klubb

Og mye annet stoff!

Vi vil oppfordre deg som har noe å fortelle om hendelser eller opplevelser fra tidligere tider her i bygda om å kontakte oss. Vi er interessert i stoff til våre fremtidige utgaver!

Hvis du synes det er litt vanskelig å skrive selv, så ta kontakt for råd og tips. Kanskje det er noen som kan hjelpe deg med å skrive mens du forteller? En artikkel bør ikke overstige tre maskinskrevne A4 sider med skriftstørrelse 12 inkludert bilder. Bildene må ha en nogenlunde oppløsning og kvalitet, men det er utrolig hva vi kan få ut av et blast og litt oppskrapet foto!

Artikler i Heme våre skal ha et lokalhistorisk tilsnitt med historier fra Stor-Elvdal, eller omhandle historien om utflytta Stor-Elvøler som har opplevd spesielle ting eller gjort seg bemerket andre steder.

Vi forbeholder oss retten til å ikke benytte artikler som vi mener ikke passer inn i vårt format.

Alt vårt arbeid er på ideelt grunnlag, og vi honorerer ikke bidrag på andre måter enn med den gleden det er å dele historiske skildringer og illustrasjoner med andre historisk interesserte, og at det havner en utgave av det heftet du bidrar til gratis i postkassa!

Heftet er i løssalg i butikker rundt omkring i bygda, og det kan bestilles her.

Vi har et utvalg av tidligere utgaver i begrenset antall, først til mølla........!