Boka "Bilder fra Stor-Elvdal"


- ble utgitt av Stor-Elvdal Historielag sensommeren 2004. Dette er en bok med bilder i fra bygda, som er samlet inn gjennom mange år.

 

BildebokStor-Elvdal Historielat startet arbeidet med boka allerede i 1987, med innsamling av bilder for avfotografering i alle grendene. Glomdalsmuseets fotograf Burny Iversen deltok og utførte fotograferingen.

Senere har laget fått inn bilder som er scannet og bearbeidet med eget utstyr, som vi etterhvert skaffet oss. Vi fortsetter å samle inn bilder, og tenker selvsagt på en eventuell oppfølger av boken samtidig som vi vil bygge opp en bildesamling med bilder fra bygda.

Kanskje du har et bilde fra Stor-Elvdal som du ikke kjenner historien til, og som noen kan fortelle deg noe om. Send det til oss, enten i post eller som vedlegg i en e-post, så kan vi legge det ut her på siden.

Bestilling: Trykk her. UTSOLGT!

Ny bildebok:

Bokprosjektet er utsatt!

Laget har prioritert å bli ferdig med transkriberingen av kirkebøkene i forbindelse med det pågående bygdebokarbeidet. Dette og andre pågående prosjekter, har gjort at vi har måtte utsette arbeidet med ny bildebok. Vi er fortsatt interessert i å motta bilder til boka! Temaene for den neste boka er; Seterdrift, Idrett og forretninger/bedrifter. Har du bilder vær vennlig å ta kontakt, slik at vi kan avtale kopiering av bildene.

Bildebok komiteen har hatt sitt første møte, og lagt de første planer for en ny bildebok. Det er et stort arbeid som ligger foran dem, med å finne bilder, og skrive tekster. Vi ønsker lykke til.

Bok komiteen
Bilde: Riddere av det runde bord: Ola Klefsås, Bjørn Baarstad og Torer Ruud.