Bilder fra Stor-Elvdal.


Bilder fra fotoarkivet til Stor-Elvdal Historielag.

Vi er i en kontinuerlig prosess med å samle inn bilder fra Stor-Elvdal. Vi setter pris på om du tar kontakt med Stor-Elvdal Historielag dersom du har bilder som vi kan kopiere og innlemme i samlingene. Husk å skrive ned mest mulig opplysninger om bildet. Om du har eldre bilder fra Stor-Elvdal der det er personer eller steder du ikke kjenner igjen, husk at vi har mulighet for å sjekke opp imot andre bilder fra samme tid og kan kanskje gjenkjenne disse på denne måten. Om bildene har dårlig kvalitet, har vi muligheter for å retursjere dem for å få frem gammel glans!

Trykk på småbildene, så vises de i midten.

Noren
1. Noren

Bretningen
2. Bretningen

Fl?tere i Glomma
3. Fløting

Sundfloferja
4. Sundfloferja

Sollia

Solligarden
5. Solligarden

Koppang sentrum
6. Koppang

Kvernmoen Opphus
7. Kvernmoen

Hovedkirka
8. Hovedkirka

Bilde 1.

Oppstilling for fotografen i Nordre Noren (Spellmannstua).

Bilde 2.

Bretningen (Foto: Edvin Finstad)

Bilde 3.

På bildet av fløterene ved Glomma, ser vi Øvergaard i bakgrunnen. Fløterene er fra venstre; Karl Mellemmoen, Olaf Moberget, Kristian Rønningen, Oddmund Kjølhammer, Hågen Landøymoen, Olaf Mellemmoen, Dortin Westgård, Peder Bolme, Harald M. Eggen, Magnus Kjølhammer og Ola Granlund.

Bilde 4.

Sundfloferja. På bildet ser vi fra venstre Konrad sundmann, Halvor Trønnes, Thorvald Rønningen, Odulf og Jenny Trønnes. Bildet er tatt i førsten av 60 -tallet.

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source