Stor-Elvdals jul - Heme-Våre

Bestillinger mottas


- er et samarbeidsprosjekt med Stor-Elvdal skiklubb om å utgi et julehefte med lokalhistorisk innhold. Det legges ned et betydelig arbeid i dette både av redaksjonen og historisk interesserte som leverer inn materiale. Ikke en jul uten!

Like sikkert som julen selv, så utgis Stor-Elvdals jul. Den inneholder våre og lesernes egne historier om tidligere tider, og vi gleder oss til å dele de nye historiene med våre lesere. I år som alle andre år, vil dere finne mye spennende og interessant lesestoff.

Vi vil oppfordre deg som har noe å fortelle om hendelser eller opplevelser fra tidligere tider her i bygda om å kontakte oss. Vi er interessert i stoff til våre fremtidige utgaver!

Hvis du synes det er litt vanskelig å skrive selv, så ta kontakt for råd og tips. Kanskje det er noen som kan hjelpe deg med å skrive mens du forteller? En artikkel bør ikke overstige tre maskinskrevne A4 sider med skriftstørrelse 12 inkludert bilder. Bildene må ha en nogenlunde oppløsning og kvalitet, men det er utrolig hva vi kan få ut av et blast og litt oppskrapet foto! Vi skanner gjerne bilder til bruk i bladet. Historielaget er også alltid interessert i å skanne andre bilder for arkivering i vårt rikholdige fotoarkiv.

Artikler i Heme våre skal ha et lokalhistorisk tilsnitt med historier fra Stor-Elvdal, eller omhandle historien om utflytta Stor-Elvdøler som har opplevd spesielle ting eller gjort seg bemerket andre steder.

Vi forbeholder oss retten til å tilpasse innhold, og eventuelt ikke benytte artikler som vi mener ikke passer inn i vårt format.

Alt vårt arbeid er på ideelt grunnlag, og vi honorerer ikke bidrag på andre måter enn med den gleden det er å dele historiske skildringer og illustrasjoner med andre historisk interesserte, og at det havner en utgave av det heftet du bidrar til gratis i postkassa!

Heftet er i løssalg i butikker rundt omkring i bygda, og det kan bestilles her.

Vi har et utvalg av tidligere utgaver i begrenset antall, først til mølla........!